Öğrencilerimiz Gazi Süleyman Paşa Camisini Ziyaret Etti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Değerler Eğitimi etkinlikleri kapsamında öğrencilemiz Gazi Süleyman Paşa Camisini ziyaret etti.

17.11.2016 1434

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sakarya İl Müftülüğü ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan Değerler Eğitimi etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri, Müdür Yardımcımız Muharrem YAŞA ve Sınıf Öğretmeni Hikmet ZENGİN rehberliğinde Gazi Süleyman Paşa Camisini ziyaret ettiler.

Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Davut AKTAŞ tarafından karşılanan öğrencilere caminin bölümleri gezdirildi. Camide verilen hizmetler hakkında bilgi verildi. Camide bulunan minber, kürsü, mihrap ve müezzinlik bölümlerinin kullanımı ve cemaatle namaz kılınışı hakkında bilgiler verildi. Camiye ismi verilen Gazi Süleyman Paşa hakkında bilgi verildi.

Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Davut AKTAŞ tarafından öğrencilere Diyanet Çocuk Dergisi hediye edilerek çikolata ikramı yapıldı.