Aşure Gününü Kutladık

Aşure Günü münasebetiyle okulumuz 4/G Sınıfı velileri tarafından yapılan aşure öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ikram edildi. Aşure Günü kutlamamıza katılan Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep ÖZDEMİR´e teşekkür ediyoruz.

11.10.2016 1308

Aşure Günü münasebetiyle okulumuz 4/G Sınıf Öğretmeni Hikmet ZENGİN rehberliğinde öğrenci velileri tarafından yapılan aşure; öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ikram edildi.

Aşure Günü kutlamasına Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep ÖZDEMİR de katılarak öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte aşure yedi. Recep ÖZDEMİR, öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi öğretmek için bu tür sosyal faaliyetlerin çok önemli olduğunu ifade ederek emegi geçen velilere teşekkür etti.