J ve J Konuralp İlkokulu

Vizyon: Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye´nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiye´sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak ve bilimin ışığında yürümek için el ele vermektir.

Misyon: Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, Milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, benimsemelerini, geliştirmelerini bu değerlere saygı duymalarını sağlamaktır.

Başarılar: Neyi Meşhur Yarışması Akyazı 1.liği Neyi Meşhur Yarışması Akyazı 3.lüğü Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Akyazı 1.liği

Saatler: 09;00-14;40 Normal Eğitim
Isınma: Kalorifer ( Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Satranç Egzersiz Çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: STEM Çalışmaları
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK
Diğer Hususlar: Destek Eğitim Odası çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://konuralpilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Konuralp Mahallesi Ada Caddesi No330 Akyazı / Sakarya

Yerleşim Yeri - Okulumuz Akyazı ilçe merkezindedir.

Adres - Konuralp Mahallesi Ada Caddesi No330 Akyazı / Sakarya

Ulaşım İl merkezine 20 dakikada bir dolmuşlar çalışmaktadır. Ayrıca Ankara İstanbul başta olmak üzere Türkiye´nin her yerine ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sakarya İl merkezine uzaklığı 30 km olup, Akyazı İlçe merkezindedir.