Öğretmenler Gününü Kutladık

Okul Müdürümüz Erol AÇIKEL´in yaptığı hazırlık ve organizasyon ile okulumuzda öğretmenler gününü kutladık.

25.11.2016 2064

Kutlama programımız akşam Öz Semazen Tesislerinde yapılan yemek programı ile devam etti.

Konuralp İlkokulu Okul aile birliği katkılarıyla gerçekleşen 24 Kasım Öğretmenler günü yemeğine Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu görüldü. Öğretmenler ve Aileleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Sıcak Samimi bir havada geçen gecede Okul Müdürü Erol Açıkel emekli olan Öğretmenlerden Cemil Pehlivan, Nurhan Uçar’a çeşitli hediyeler ve plaket verdi. Ayrıca okuldan tayin ile ayrılmış olan öğretmenlerde plaket taktim etti. Yapılan Plaket töreninin ardından öğretmenler çalan Müziğin ritmine kapılıp doyasıya eğlendiler.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.